Hardloopkleding

Hardlopen kun je in alle sportkleding doen maar waar je op moet letten is dat sommige kleding wel onnodige irritaties kan geven.

Zo zijn touwtjes en rinkelende ritssluitingen vaak irritant tijdens het lopen en kan te losse kleding gaan schuren bij de steeds herhalende bewegingen. En verder kleding die nat, koud en zwaar wordt…
De fabrikanten van hardloopkleding houden hier gelukkig rekening mee en zorgen dat je met echte hardloopkleding hier veel minder last van hebt.

We hebben in onze collectie een ruime keuze aan tights, shorts, tanks, shirts, pully’s en windjacks. Hierdoor kun je goed combineren en verschillende laagjes gebruiken zodat het aangenaam lopen blijft, wat het weer ook doet.

IMG_5558

Tip: Werk vooral in de koude wintermaanden met laagjes met technische onderkleding zo creëer je een isolerende tussenlaag en wind- en waterwerende buitenlaag. En zorg dat je in het donker goed zichtbaar blijft!

Alle hardloopkleding is tegenwoordig  gemaakt van Dry-fit, Climalite of Drynamic stoffen die je huid droog houden en zo een comfortabel gevoel geven tijdens het sporten.

Loop gerust bij ons binnen om te kijken naar onze collectie hardloopkleding en hardloopschoenen, we adviseren je graag bij de keuze en de juiste maat. Of neem contact met ons op en we kunnen je altijd laten weten als de nieuwe collectie van jouw favoriete merk binnen is!

running nike dames

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).