Hardloopkleding

Hardlopen kun je in alle sportkleding doen maar waar je op moet letten is dat sommige kleding wel onnodige irritaties kan geven.

Zo zijn touwtjes en rinkelende ritssluitingen vaak irritant tijdens het lopen en kan te losse kleding gaan schuren bij de steeds herhalende bewegingen. En verder kleding die nat, koud en zwaar wordt…
De fabrikanten van hardloopkleding houden hier gelukkig rekening mee en zorgen dat je met echte hardloopkleding hier veel minder last van hebt.

We hebben in onze collectie een ruime keuze aan tights, shorts, tanks, shirts, pully’s en windjacks. Hierdoor kun je goed combineren en verschillende laagjes gebruiken zodat het aangenaam lopen blijft, wat het weer ook doet.

IMG_5558

We krijgen vaak de vraag van welk materiaal sportkleding is gemaakt.
Er is in sportkleding nog nauwelijks kleding die van 100% katoen is gemaakt, heel veel kleding is gemaakt van een combinatie van synthetische materialen maar waarom?
Men probeert alle goede eigenschappen van de verschillende materialen in kledingstukken te verwerken, gelet op prijs en kwaliteit.

Hier geven we je meer informatie over de eigenschappen van verschillende materialen en waarom het gebruik van katoen in sportkleding bijna niet meer te vinden is.

Ben je op zoek naar kleding voor een hardloopteam? Je bent altijd van harte welkom om te komen kijken naar onze collectie hiervoor.

Het hele jaar door kunnen we teamkleding van verschillende merken leveren. We hanteren voor teams speciale kortingen!

Ben je op zoek naar een goede sport-bh voor tijdens het hardlopen?
We geven je op deze pagina meer informatie over sportbeha’s.
Onze verkoopsters helpen je graag om een goede keuze te maken bij het kiezen van een sport beha. We hebben op dit moment sport beha’s van de merken Shock Absorber, Pure Lime, Odlo en Only play.

Tip: Werk vooral in de koude wintermaanden met laagjes met technische onderkleding zo creëer je een isolerende tussenlaag en wind- en waterwerende buitenlaag. En zorg dat je in het donker goed zichtbaar blijft!

Alle hardloopkleding is tegenwoordig  gemaakt van Dry-fit, Climalite of Drynamic stoffen die je huid droog houden en zo een comfortabel gevoel geven tijdens het sporten.

Loop gerust bij ons binnen om te kijken naar onze collectie hardloopkleding en hardloopschoenen, we adviseren je graag bij de keuze en de juiste maat. Of neem contact met ons op en we kunnen je altijd laten weten als de nieuwe collectie van jouw favoriete merk binnen is!

running nike dames

We hebben onderstaande merken hardloopkleding in onze collectie. Uit de grote collecties die de verschillende merken maken hebben wij een selectie gemaakt.

 • Nike
 • Rukka
 • Only Play
 • Under Armour

Verder hebben we ook hardloopschoenen en hardloopaccessoires van onderstaande merken in onze collectie:

 • Asics
 • Nike
 • Brooks
 • Under Armour
 • Rucanor
 • V3tec
 • Falke
 • Tunebelt

Hieronder zie je een greep uit onze collectie hardloopkleding.

Hier staat meer informatie over  hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

  

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).