Hardloopschoenen

Heerlijk hardlopen in de buitenlucht of op een loopband in de sportschool, het kan het hele jaar door. Je hardloopschoenen moeten je heerlijk vooruit laten lopen.
Bij Sporthuis Olympia bieden wij het hele jaar door hardloopschoenen aan van de merken Brooks, Nike, Under Armour en natuurlijk Asics. Onze collectie is variërend in prijs van €80 tot topmodellen van €180.

Ben je een veeleisende marathonloper of beginner, licht van gewicht of wat zwaarder, last van blessures, brede of smalle voeten, heb je speciale wensen wij zoeken samen met jou naar de hardloopschoen die bij je past!

Het is belangrijk om rekening te houden met het feit dat je voor hardloopschoenen altijd 1 of 2 maten groter nodig hebt dan “gewone” schoenen.

Tijdens het hardlopen maak je steeds dezelfde bewegingen en rol je je voet veel verder af dan normaal lopen. In combinatie met het dikker worden van je voeten hoe langer je loopt zorgt ervoor dat je echt meer ruimte in je hardloopschoenen nog hebt. Hoe langer je loopt hoe belangrijker het is om meer ruimte in je schoen te hebben!

We adviseren je graag in de winkel welke maat het beste bij jouw voeten en afstanden past.

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).