Helmen en brillen

Tijdens de wintersport vakantie zijn helmen en brillen onmisbaar en bijna helemaal verplicht. Dit is ook niet voor niets! Er gebeuren elk jaar veel ongelukken op de pistes en daarbij is je hoofd een heel kwetsbaar deel van je lichaam wat door het dragen van een helm veel beter beschermd is.

Helmen moeten goed passen om de juiste bescherming te bieden bij een val of botsing. Er is niet 1 helm die het beste is voor iedereen. Elke helm, ieder merk heeft een andere pasvorm en de pasvorm moet goed bij jouw hoofd passen om optimale bescherming te geven. We kiezen er bewust voor om verschillende merken en modellen zowel losse helmen als vizierhelmen in te kopen zodat we nog meer verschillende pasvormen hebben waar je uit kan kiezen.

Een goede skibril of vizier beschermt je tegen de felle weerkaatsende zonnestralen op de sneeuw en geeft je een goed zicht ook bij bewolkt weer en neerslag om veilig over de hobbels beneden te komen.

Je kan kiezen uit een gewone skihelm met losse skibril of een vizierhelm, een losse skibril is dan niet meer nodig. Beide opties hebben voor en nadelen maar zeker zo belangrijk is de pasvorm van helmen en brillen.

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).