Hoe ski's onderhouden?

Je ski’s jaarlijks onderhouden is een must voor optimaal plezier en verkleind de kans op blessures en ongelukken.

Het plezier en een stukje veiligheid komt doordat een ski die geslepen is veel beter grip heeft en een ski die gewaxt is veel meer glij-vermogen heeft.  De kans op blessures word kleiner bij een ski waarvan bindingen gecontroleerd zijn, omdat deze ski’s op het juiste moment loskomen van je skischoenen, niet te vroeg en niet te laat!

Wij adviseren om na een week skiën, je ski’s een onderhoudsbeurt te geven van slijpen en waxen. En afhankelijk van de leeftijd en het gebruik 1 of 2 jaarlijks je ski’s opnieuw af te laten stellen op je skischoenen.

Onze winkel heeft een eigen skiwerkplaats  met de nieuwste computergestuurde slijpmethode met keramische schijven en over een jaarlijks gecontroleerd afstel apparaat voor ski’s.

Voor het onderhoud hoef je geen afspraak te maken maar je kan er niet op wachten! Het liefst krijgen wij 1 of 2 weken de tijd voor het onderhoud van je ski’s zodat we in serie’s in de avonduren kunnen slijpen en waxen. Voor nood/spoedgevallen proberen we altijd een oplossing te zoeken om dit sneller te regelen.

onderhoud wintersport

Prijzen onderhoud Ski’s:
Slijpen en waxen   €22,50
Alleen waxen         €12,50
Reparatie ski’s       €10,00
Afstellen ski’s        €15,00
Montage ski’s        €35,00

Bij aankoop van nieuwe ski’s is de prijs inclusief montage en afstellen, de ski’s zijn al geslepen en gewaxed in de fabriek.

Prijzen onderhoud Snowboards:
Slijpen en waxen incl. demontage en montage bindingen €35,00
Slijpen en waxen exclusief bindingen                                    €25,00
Alleen waxen Snowboards                                                       €15,00
Reparatie Snowboards                                                              €10,00

ski slijpmachine

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).