Kies je een leren of synthetische voetbalschoen?

Bij het kopen van nieuwe voetbalschoenen is heel veel te kiezen, merken, verschillende zolen, verschillende breedtes, modellen, kleuren maar ook het materiaal waar de schoen van is gemaakt.

Wat betreft het materiaal kun je kiezen uit leren of synthetische voetbalschoenen. Beide worden voor elk seizoen in de collecties van de 2 grootste voetbalmerken Nike en Adidas weer opgenomen.

Hieronder hebben we een aantal eigenschappen, voor- en nadelen van lederen en synthetische voetbalschoenen op een rijtje gezet..

copa mundial voetbalschoen

Niet alleen het materiaal van het bovenwerk van een voetbalschoen is belangrijk bij het kiezen van je voetbalschoen maar ook de juiste zool, pasvorm, een goed aangesloten, niet te breed en niet te smalle voetbalschoen geeft veel meer balgevoel en minder kans op blessures.

Heb je vragen over voetbalschoenen stel ze gerust in onze winkel of kijk alvast op deze pagina naar verschillende antwoorden op veelgestelde voetbalschoen vragen

Kom naar onze winkel we geven je een persoonlijk advies en we laten je graag voelen welk model voor jou het meest geschikt is.

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).