Padelschoenen

Tijdens het padellen wil je schoenen aan die je comfort, stabiliteit en grip op de padelbaan te geven. 

Voor een goed passende padelschoenen ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden padelschoenen aan in de merken Bullpadel, Mizuno, Babolat, K-Swiss en Asicsst

Kies een padelschoen die het beste bij je voeten past. Tijdens het passen kunnen we de verschillende eigenschappen van de modellen laten voelen wat zoals elke voet andere ondersteuning nodig heeft heeft elk merk en model ook zijn eigen kwaliteiten.  Elke voet is anders, dus het is belangrijk om schoenen te kiezen die goed passen bij jouw voetvorm en maat.

En dus eerst….

Met tennisschoenen gaan padellen?

Met een aantal schoenen in onze collectie kun je tennissen én padellen…
De tennis en padelschoenen staan ook bij elkaar op onze schoenenwand zodat we je snel kunnen laten zien waar wel of geen verschillen in zitten. Bij sommige modellen van een merk is de tennis- en padelschoen gewoon precies het zelfde…

Maar we hebben ook een aantal “echte” padelschoenen in onze collectie waar we je niet mee adviseren om te gaan tennissen. Deze schoenen geven dan vooral te weinig grip en stabiliteit op een tennisbaan .

De echte tennisschoenen waar je beter niet mee kan gaan padellen zijn voor een padeller te stug, lomp en niet flexibel genoeg om snelle korte bewegingen te maken.

We laten je de verschillen je graag in onze winkel zien en voelen.

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).