Schaatsen slijpen

Ook nu tijdens de kun je terecht bij ons voor het laten slijpen van je schaatsen!!! Je mag deze zelf afgeven en ophalen tijdens onze openingstijden.

Natuurlijk verkopen we ook nieuwe schaatsen maar we maken ze ook voor je scherp! Twijfel je of het nodig is om ze opnieuw te laten slijpen. Neem je schaatsen mee naar de winkel en vraag ons om een eerlijk advies.

Laat je schaatsen slijpen om meer gevoel, controle, grip met het ijs te krijgen en om zo beter af te kunnen zetten. Kortom om nog fijner en beter te kunnen schaatsen!

Wij slijpen je schaatsen zelf in onze werkplaats voor €7,50 per paar.

Want op Noren, IJshockeyschaatsen, Kunstschaatsen of verstelbare kinderschaatsen het maakt niet uit als ze maar scherp zijn om heerlijk te kunnen glijden…

ice-skating-1215114_1920

Rob slijpt alle schaatsen zelf met de hand in onze werkplaats. 

         

Heerlijk buiten schaatsen!
Wij hopen elk jaar op een strenge winter om lekker in de natuur op de plassen te kunnen gaan schaatsen!

Maar als dit niet gaat lukken, dan kun je in december elk jaar heerlijk schaatsen op de Plaatse in Veldhoven dorp bij Echt Veldhovenz ON ICE!
Verder kun je de hele winter terecht in het IJssportcentrum in Eindhoven.

  1. Laat je schaatsen aan het begin van het schaatsseizoen slijpen voor meer gevoel, controle, grip met het ijs te krijgen en om hierdoor beter af te kunnen zetten en snelheid te kunnen maken.
  2. Nooit met onbeschermde schaatsijzers over een harde ondergrond lopen; gebruik voor het lopen op harde ondergronden schaatsbeschermers.
  3. Gebruik schaatsbeschermers uitsluitend om te lopen. Het bewaren van de schaatsen in de schaatsbeschermers kan namelijk roest veroorzaken.
  4. Om roestvorming te voorkomen, direct na gebruik de schaatsijzers afdrogen en doe dit bij thuiskomst nogmaals om de aanwezige condens te verwijderen.
  5. De schaatsen kunnen uitstekend bewaart worden in een badstof handdoek, laat de schoenen dan wel goed ademen bij het opbergen.
  6. Berg je schaatsen aan het eind van het schaats seizoen droog en licht ingevet op.

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).