Schaatsen

In de winter is het heerlijk om lekker buiten te gaan schaatsen!
Ieder jaar hebben we een mooie collectie schaatsen in onze winkel.

We verkopen schaatsen voor de recreatieve schaatser:

 • kunstschaatsen
 • ijshockeyschaatsen
 • verstelbare kinderschaatsen
 • botjes
 • ijshockeysticks
 • pucks
 • veters en vetertrekkers
ice-skating-1215114_1920
 1. Laat je schaatsen aan het begin van het schaatsseizoen slijpen voor meer gevoel, controle, grip met het ijs te krijgen en om hierdoor beter af te kunnen zetten en snelheid te kunnen maken.
 2. Nooit met onbeschermde schaatsijzers over een harde ondergrond lopen; gebruik voor het lopen op harde ondergronden schaatsbeschermers.
 3. Gebruik schaatsbeschermers uitsluitend om te lopen. Het bewaren van de schaatsen in de schaatsbeschermers kan namelijk roest veroorzaken.
 1. Om roestvorming te voorkomen, direct na gebruik de schaatsijzers afdrogen en doe dit bij thuiskomst nogmaals om de aanwezige condens te verwijderen.
 1. De schaatsen kunnen uitstekend bewaart worden in een badstof handdoek, laat de schoenen dan wel goed ademen bij het opbergen.
 1. Berg je schaatsen aan het eind van het schaats seizoen droog en licht ingevet op.

 

Heerlijk buiten schaatsen!
Wij hopen elk jaar op een strenge winter om lekker in de natuur op de plassen te kunnen gaan schaatsen!

Helaas is het deze winter niet doorgegaan maar anders kun je in december elk jaar heerlijk schaatsen op de Plaatse in Veldhoven dorp bij Echt Veldhovenz ON ICE!
Verder kun je de hele winter terecht in het IJssportcentrum in Eindhoven.

Wij verkopen nieuwe schaatsen maar we maken ze ook voor je scherp! Twijfel je of het nodig is om ze opnieuw te laten slijpen. Neem je schaatsen mee naar de winkel en vraag ons om een eerlijk advies.

Hieronder zie je een greep uit onze collectie schaatsen. 

Verder hebben voor de wintersporter ruime keus uit wintersportkleding, ski’s skischoenen en nog veel meer! Kijk hier voor meer informatie en collecties.

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).