Ski's en skischoenen huren

Geen verloren wachttijd op vakantie en in alle rust het juiste materiaal kiezen. Huren van ski’s en skischoenen voor volwassenen en kinderen behoort tot de mogelijkheden bij Sporthuis Olympia. Zo kun je in alle rust met ons op zoek gaan naar de juiste ski en of schoen. Wij zorgen dat deze materialen goed afgesteld op tijd klaar staan om op te halen. We hebben topmodellen ski’s in de verhuur met de mogelijkheid om deze na de huurperiode tegen een aantrekkelijke prijs te kopen.
skiverhuur Sporthuis Olympia

ski’s 4 dagen €60
ski’s 5-10 dagen €75
ski’s 11-18 dagen €110

skischoenen 4 dagen €25
skischoenen 5-10 dagen €35
skischoenen 11-18 dagen €50

ski’s en skischoenen 4 dagen €75
ski’s en skischoenen 5-10 dagen €99
ski’s en skischoenen 11-18 dagen €149

Topski’s gebruikt vanaf €99
Testski’s nieuw vanaf €179
Topschoenen Bootfit vanaf €75

ski’s tm 4 dagen €35
ski’s 5-10 dagen €50
ski’s 11-18 dagen €75

skischoenen tm 4 dagen €15
skischoenen 5-10 dagen €25
skischoenen 11-18 dagen €37,50

ski’s en skischoenen tm 4 dagen €49
ski’s en skischoenen 5-10 dagen €69
ski’s en skischoenen 11-18 dagen €99

We begrijpen dat je bij de aankoop van nieuwe ski’s een aantal belangrijke vragen beantwoord wil hebben. We hebben er hieronder alvast een aantal op een rijtje gezet.

Natuurlijk ben je met al je vragen ook altijd welkom in onze winkel, we helpen je graag verder!

Kindergarantieplan, hiermee bieden we de mogelijkheid om kinderski’s of en skischoenen waar ze uitgegroeid zijn in te ruilen (met speciale condities) voor de juiste lengte en maat.
Dit garantie plan bieden we ook aan voor volwassenen! Ski je graag met het nieuwste materiaal dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We bieden voor volwassenen en kinderen een inruilwaarde aan op bij ons gekochte ski’s en skischoenen:
Binnen 1 jaar, 70% van de aankoopprijs
Binnen 2 jaar, 50% van de aankoopprijs
Na 2 jaar bieden we een aanbod op maat.
Vraag in de winkel naar meer informatie en de voorwaarden.

kinder ski's en schoenen

Wanneer je al vaker geskied hebt en van plan bent om dit ook vaker te gaan doen kun je jezelf opnieuw de vraag stellen: ga ik elk jaar ski’s huren of kopen. We hebben op deze pagina de voor en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Goede skischoenen zijn de basis van fijn skiën!
We horen vaak van klanten dat ze in hun skischoenen koude voeten, kramp of drukpunten hebben, dit is echt niet meer nodig!

Voor ons is het de uitdaging om nieuwe skischoenen te verkopen en/of zo aan te passen (Bootfitting) dat deze klachten niet meer voorkomen.

We voeren bij Sporthuis Olympia zelf al het onderhoud uit van je ski’s en snowboards in onze werkplaats. Graag adviseren we je over het onderhoud en zorgen voor een uitstekende kwaliteit zodat je met volle teugen kunt genieten van de wintersportvakantie.

Uit de grote collecties die de verschillende merken maken hebben wij na de ski’s zelf te testen een selectie gemaakt gelet op verschillende soorten skiers en budgetten. We hebben onderstaande merken ski’s in onze collectie. 

  • Fischer
  • Salomon
  • Rossignol
  • Völkl
  • Atomic

Verder hebben we een uitgebreid assortiment ski’s, skistokken, skischoenen, wintersportkledinghelmen en brillen. Kijk hier voor meer informatie.

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).