Tennisschoenen voor frenchcourt, premium gravel

Belangrijk bij de juiste keuze voor tennisschoenen om buiten te tennissen is om deze af te stemmen op de ondergrond, dit om voldoende grip te krijgen maar niet te veel te stroppen om enkelproblemen te voorkomen.

Bovengenoemde ondergronden zijn een soort namaak van echte gravel korrels op tennisbanen. Hierbij zijn schoenen met een Omni zool of de Gravel zool de ideale tennisschoenen.
Dit komt doordat……

Kies een schoen met een zool die geschikt is voor de ondergrond waarop je speelt en let goed op of de pasvorm en maat ook bij je past. De kleurtjes komen hierna 😉

We zetten hieronder  verschillende kunst gravelbanen  op een rijtje:

Smashcourt, Provision zijn merknamen van tennisbanen met een onderbouw van zand, lava en een stabiliteitsmat die ingestrooid word met fijn keramisch instrooizand vaak gravel kleurig.
Frenchcourt tennisbanen hebben een combinatie van een soort kunstgras en gravel in een toplaag.
Premium gravel banen zijn onderhoudsvriendelijker en meer bespeelbaar dan traditionele gravelbanen door een andere wijze van afvoer van regenwater en een andere samenstelling van het gravel.

Wij zijn in onze regio van heel veel banen op de hoogte welke ondergrond er ligt. Tennis je op meer verschillende ondergronden, laat je dan persoonlijk adviseren door een van onze medewerkers!

gravel tennisbaan

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).