Tennisschoenen voor gras

Tennissen op gras, het komt niet heel veel voor.

Voor het echt “Wimbledon” gras word een speciaal nopjes profiel gemaakt, deze schoenen zijn nauwelijks te koop in Nederland.

Mag je toch op een echte gras tennisbaan tennissen dan is een tennisschoen met clay zool of omni zool een prima alternatief om hierop tennissen.

Kies een schoen met een zool die geschikt is voor de ondergrond waarop je speelt en let goed op of de pasvorm en maat ook bij je past. De kleurtjes komen hierna 😉

gras tennis

Mag je een keer op een echte mooie gras baan tennissen…. dan is is het zoals gezegd moeilijk om aan een echte gras schoen te komen en wellicht ook jammer omdat je ze misschien erg weinig gaat gebruiken. Wij hebben deze helaas ook niet in onze collectie.

Het beste alternatief is dan om een tennisschoen met een omni zool te gebruiken. Deze lijkt qua profiel het meest op de gras schoen en zo krijg je toch nog wat grip op deze ondergrond.

Kies altijd een schoen met een zool die geschikt is voor de ondergrond waarop je speelt en let goed op of de pasvorm en maat ook bij je past. De kleurtjes komen hierna 😉

omni zool

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).