Voetbalkleding

Voetbal kleding is voor een groot gedeelte teamkleding maar ook tijdens de trainingen is het goed om functionele, comfortabele en goed ventilerende kleding aan te hebben.

In de winter zorgt de juiste kleding voor een goede vocht- en temperatuurregeling zodat de huid relatief droog blijft. Wind en regen kunnen niet binnendringen en je koelt door het transpireren niet te veel af. Zowel tijdens als na het voetballen.

Alle functionele voetbalkleding is tegenwoordig  gemaakt van Dry-fit, Climalite of Drynamic stoffen die je huid droog houden en zo een comfortabel gevoel geven tijdens het sporten.

voetbalkleding  jako marvilde

Bij Sporthuis Olympia kun je kiezen uit verschillende merken shorts, shirts, sliding broekjes, onderkleding, sokken en trainingspakken. We hebben de merken Nike, Adidas, Hummel en Jako.

Verder spelen we in op de actuele trends van het moment, we verkopen helaas geen sportkleding van grote voetbalclubs zoals PSV.

Loop gerust bij ons binnen om te kijken naar onze nieuwste collectie, we adviseren je graag bij de keuze in kleding en de juiste maat.

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).