Voetbalschoenen

Ieder voetbalmerk brengt een paar keer per jaar een nieuwe collectie voetbalschoenen uit met nieuwe technische ontwikkelingen, kleuren en layout!

Wij bieden voetbalschoenen aan van de merken Adidas, Nike en Hummel,  begin augustus verwachten wij dat alle voetbalschoenen van het nieuwe seizoen najaar 2020 weer binnen zijn.

voetbalschoenen
Je voeten goed op laten meten is erg belangrijk. Zijn je voeten erg breed, smal, hoge wreef, smalle hak. Allemaal dingen die belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste pasvorm voor je voetbalschoenen. Daarnaast is het belangrijk om naar de afwikkeling van voeten te kijken voor juiste advisering van schoenen

Uiteindelijk is het belangrijk dat we de juiste informatie over je voeten krijgen om een goed advies te kunnen geven. We kunnen je voeten op verschillende manieren op meten.

  • 3d scan met dynamische voetafdruk. Deze scan geeft een duidelijk beeld  van de lengte van je voeten, breedte van je voet, hoogte van je wreef. Hiernaast kunnen we met dit apparaat ook een dynamische voetafdruk maken door je over een voetplaat te laten lopen. Hierdoor wordt zichtbaar wat voor voetafwikkeling je hebt.
  •    Voetenplankje, de ouderwetse manier die niet slecht is om de juiste maat te bepalen maar minder informatie geeft over het volume van je voeten, hoogte van je wreef. Vergeet niet dat voor ons goed kijken naar je voeten en de juiste vragen stellen heel veel informatie geeft!

Heb je klachten of heb je “moeilijke” voeten en wil je blessures voorkomen vraag gerust gratis en vrijblijvend advies aan Rob.

Rob is namelijk sinds een aantal jaar voetkundig sportadviseur wat inhoud dat hij naast zijn jarenlange ervaring veel kennis heeft opgedaan over over de analyse van voeten en voetafwikkeling in relatie tot sporten en sportblessures.

De opleiding voetkundig sportadviseur is een vervolg op de cursus sportschoenadviseur die al onze medewerkers hebben gevolgd!

Kies de voetbalschoen die bij je past en niet alleen op kleur!
Niet alleen de goede zool voor de juiste ondergrond van een voetbalschoen is belangrijk bij het kiezen van je voetbalschoen maar ook de juiste pasvorm, een goed aangesloten, niet te breed en niet te smalle voetbalschoen geeft veel meer balgevoel en minder kans op blessures.

Heb je vragen over voetbalschoenen stel ze gerust in onze winkel of kijk alvast op deze pagina naar verschillende antwoorden op veelgestelde voetbalschoen vragen.

Kom naar onze winkel we geven je een persoonlijk advies en we laten je graag voelen welk model voor jou het meest geschikt is.

Speel je binnen of buiten, op een drassig veld of op een hard veld, op kunstgras en/of op natuurgras?
Dat is mede bepalend welk zooltype je het beste kunt kiezen van je voetbalschoen. De zool en noppen van een voetbalschoen zijn speciaal ontworpen om grip te bieden op een specifieke ondergrond.
Lees hier meer over de verschillende zolen van voetbalschoenen.

Niet is zo vervelend als met een blessure een tijd niet kunnen voetballen. Natuurlijk kun je er zelf niet altijd iets aan doen maar hier geven we je tips wat je er zelf in ieder geval wel aan kan doen om de kans op blessures zo klein mogelijk te maken!

We hebben onderstaande merken voetbalschoenen in onze collectie. Uit de grote collecties die de verschillende merken maken hebben wij een selectie gemaakt gelet op verschillende soorten voetballers en voettypes.
– Nike
– Adidas
– Hummel

Verder hebben we een uitgebreid assortiment aan voetbalaccessoires.

Hieronder zie je een greep uit onze collectie voetbalschoenen seizoen 2019-2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).