Waar ski's huren?

Heb je geen eigen ski’s (en eventueel skischoenen) en ben je ook niet van plan om deze te gaan kopen dan is ski’s huren een prima alternatief.

De vraag die dan komt is, waar ga je ski’s huren?
Hieronder zetten we voor je op een rij wat de voor en nadelen zijn van het huren ter plaatse op je wintersport bestemming of in Nederland zoals bij Sporthuis Olympia!

Huren van ski’s en skischoenen voor volwassenen en kinderen behoort dus óók bij ons tot de mogelijkheden. In alle rust met ons op zoek gaan naar de juiste ski’s en of skischoenen. Wij zorgen dat deze materialen goed afgesteld op tijd klaar staan om op te halen. We hebben topmodellen ski’s in de verhuur met de mogelijkheid om deze na de huurperiode tegen een aantrekkelijke prijs te kopen.

Je kan hiervoor een afspraak maken,
het helpt ons om wachttijden en drukte in onze winkel te reguleren.

Voordeel met onze garantieplannen:

Kindergarantieplan, hiermee bieden we de mogelijkheid om kinderski’s of en skischoenen waar ze uitgegroeid zijn in te ruilen (met speciale condities) voor de juiste lengte en maat.
Dit garantie plan bieden we ook aan voor volwassenen! Ski je graag met het nieuwste materiaal dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We bieden voor volwassenen en kinderen een inruilwaarde aan op bij ons gekochte ski’s en skischoenen:
Binnen 1 jaar, 70% van de aankoopprijs
Binnen 2 jaar, 50% van de aankoopprijs
Na 2 jaar bieden we een aanbod op maat.
Vraag in de winkel naar meer informatie en de voorwaarden.

Heb je een andere vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).