Waarom skihelm met vizier?

Helmen moeten goed passen om de juiste bescherming te bieden bij een val of botsing. Er is niet 1 helm die het beste is voor iedereen. Elke helm, ieder merk heeft een andere pasvorm en de pasvorm moet goed bij jouw hoofd passen om optimale bescherming te geven.

Je kan tegenwoordig bij de aankoop van een nieuwe helm kiezen uit een losse ski helm met een losse skibril of een ski helm met vizier (een losse skibril is dan niet meer nodig). Beide opties hebben voor- en nadelen en we hebben ze voor jou hieronder op een rijtje gezet.

Een helm en een skibril of vizier geven je hoofd, gezicht en ogen bescherming tijdens het vallen. Ben je ervan bewust dat als je een keer met je helm en of skibril een ongeluk(je) hebt gehad of als je helm uit je handen is gevallen, dat deze dan niet meer veilig is

Verder is het belangrijk om bij het kiezen van een skibril of skihelm met vizier de lens te kiezen die voor jou het meest geschikt is. Hierdoor heb je tijdens verschillende weersomstandigheden een zo goed mogelijk zicht op de piste. We geven je hierbij graag een goed advies!

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).