Korfbal

Korfbal is een buiten en binnensport voor dames en heren! Omdat korfbal een competitie buiten op het veld heeft en een in de zaal, heb je hiervoor 2 verschillende schoenen nodig.

Veldseizoen:
Voor het buitenseizoen een paar (kunst) grasschoenen, kan dat voor korfbal een echte korfbalschoen zijn, voetbalschoen (voor op gras) of een hockeyschoen (voor op kunstgras) zijn. Afhankelijk van de ondergrond, maar ook specifieke eisen van grip of demping (denk aan blessures!) kunnen we hierin een passend advies geven.

korfbalschoen mizuno

Zaalseizoen:
Voor het zaalseizoen bij korfbal heb je een paar indoorschoenen nodig. Vanwege het vele draaien, remmen en springen is de demping en stabiliteit (ook voor de enkels) erg belangrijk bij het voorkomen van blessures. Lees hier tips voor het kopen van zaalsportschoenen.

We hebben natuurlijk ook korfbalkleding en de mogelijkheid tot het leveren van teamkleding! Voor SDO in Veldhoven hebben we het wedstrijdtenue op voorraad. Daarnaast een SDO trainingspak, sporttas en allerlei trainingskleding voor korfbal.

sdo shirt hummer

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).