Skischoenen voor brede voeten

Heb je brede voeten en ben je op zoek naar skischoenen dan is onderstaande belangrijk om te weten:
Skischoen merken werken veelal met leest-breedtes waarbij ze aangeven in mm hoe breed de schoen is. Het nadeel is dat deze gemeten wordt bij 1 lengtemaat van de skischoen, bij de overige lengtematen past men dit gemiddeld aan. Soms blijkt dat een brede schoen niet altijd breed is en een gemiddelde schoen soms juist wel verrassend breed uitvalt…

Er is niet één merk skischoenen aan te geven welke breed valt, alle merken hebben in hun collecties verschillende leest-breedtes opgenomen en hoewel de breedte van een voet een belangrijk deel van de pasvorm van een schoen is zijn er nog meerdere factoren die meespelen in de keuze voor je beste skischoen bij jouw voeten.

Het is dus altijd raadzaam om eerst je voeten nauwkeurig te laten opmeten en beoordelen. Hierna verschillende modellen skischoenen te passen zodat je een eerlijk advies krijgt en zelf kan voelen welke skischoen het beste bij jou past!

Bij Sporthuis Olympia hebben we jarenlange ervaring, gebruiken we de nieuwste techniek om je voeten te meten met een 3d scan apparaat en kunnen we skischoenen helemaal op maat maken met de zogenaamde bootfitting technieken.

Je bent van harte welkom in onze winkel, gratis parkeren voor de deur en de koffie staat voor je klaar.

Wil je een afspraak maken, dat mag maar hoeft niet.

De juiste skischoenen verkopen en aanpassen kost tijd en aandacht, dit willen we iedere klant graag geven!
Tip: maak een afspraak dan weet je zeker dat we je helpen en het helpt ons ons om wachttijden en drukte in onze winkel te reguleren.

Heb je een andere vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).