Teenslippers en badslippers

In de zomer vinden veel mensen het heerlijk om met blote voeten op teenslippers te lopen. Je schiet ze gemakkelijk aan en uit en lopen heerlijk luchtig rondom  huis, op de camping of andere korte afstanden.

Er zijn veel verschillen in slippers, van dunne platte zolen  tot zolen met meer steun en een mooi voetbed.

Wat verder, langer lopen is beter vol te houden op slippers met een wat dikkere zool en een gevormd voetbed. Wil je met blote voeten een flink eind lopen of moet je veel staan? Dan zijn Teva sandalen ook een hele goede optie!

slippers dames

Ipanema is een Braziliaans slippermerk en vernoemd naar één van de meest exotische en beroemde stranden in de wereld. De ontwerpen van Ipanema slippers weerspiegelen de Braziliaanse roots en spelen altijd in op huidige modetrends.
Van Ipanema hebben we elk voorjaar voor dames, heren, jongens en meisjes een nieuwe vrolijke collectie.

Slippers met en zonder printjes, brede en juist smallere modellen. Voor dames ook leuke sandaaltjes zonder teenstukje .
Voor de kleintjes hebben we slippers van Ipanema met een extra bandje aan de hiel waardoor ze niet uitschieten.

   

Reef is in 1984 opgericht door 2 broers in Argentinie. Die hun liefde voor de strand en surfen met iedereen wilde delen door het maken van goede sandalen. En dat doen ze nu nog steeds. Vooral voor mannen is de Reef slipper een gewild merk met een goede pasvorm, voetbed en bij sommige zelfs een bierflesopener onder de zool 😉

Passend bij hun slogan: Beach Freely

   

Naast Ipanema, Reef en Crocs slippers hebben we voor de jongens ook het merk Rider in ons assortiment. Het kenmerkt zich bij de kinderen vooral in slippers die wat smaller zijn! Ideaal voor smalle lange jongensvoeten.

 

 

Crocs kent iedereen wel van de geliefde en ook verafschuwde Crocs klompjes van een aantal jaren geleden.

Crocs is de laatste jaren er veel gaan uitbreiden in slippers en zo ook bij ons. We hebben een mooie collectie Crocs slippers voor dames, heren en kinderen met allemaal een heerlijk voetbed!
En voor wie het belangrijk is, je ziet als je ze aanhebt niet of nauwelijks dat het Crocs slippers zijn…;-)

Verder hebben we voor wie wil nog altijd de Crocs klompen op voorraad maar ook een nieuwe nog zachtere opvolger hiervan…

   

Van Adidas hebben we de Adilette in verschillende kleuren in onze collectie.
Verder hebben we altijd een verstelbare badslipper voor mensen die brede, hoge voeten hebben of ze juist zelf willen verstellen aan de voeten.

Badslippers zijn ideaal om mee te douchen, voor in de zomer te gebruiken met blote voeten en in de winter gemakkelijk als een soort slof om thuis met sokken op rond te lopen.

   

Van Nike hebben we voornamelijk de Benassi badslippers voor volwassenen in onze collectie. Een gemakkelijke instapslipper die een lekkere zachte bovenkant heeft en een mooi voetbed.

Van Teva hebben we voor dames enkele slippers in onze collectie zoals het bekende model Olowahu.

Verder hebben we sandalen van Teva in onze collectie voor dames, heren en kinderen.

   

Van het merk Rucanor hebben we waterschoenen in onze collectie. Ideaal voor in het zwembad om minder snel uit te glijden, op het strand om je voeten te beschermen tegen scherpe schelpen en of stenen.

 

Zowel modische teenslippers als meer sportieve, praktische badslippers zijn bij Sporthuis Olympia te vinden.

Kies altijd een mooie slipper die het beste bij je voeten past.

Ga met je teenslippers of badslippers genieten van het mooie weer op het strand, op het terras of rondom het huis! En vergeet niet een kijkje te nemen naar onze collectie badkleding voor het hele gezin!

slippers damen

Bij teenslippers en badslippers is het gemakkelijk te zien welke maat slipper het beste bij je voeten past.
Aan de voorzijde en achterzijde heb je een beetje ruimte nodig zodat je niet met de hak of tenen op de rand van de slipper gaat staan. Houd er daarnaast ook rekening mee dat in de zomer je voeten altijd wat dikker worden. Koop je slippers dus niet te klein.

Maar een slipper die te groot is gaat veel te los aan je voeten hangen, je tenen gaan knijpen om de slipper vast te houden en je manier van lopen gaat veel krampachtiger worden om recht op je slippers te blijven lopen. Ook de bandjes van de slippers moeten niet te wijd zijn maar mooi aansluiten over je voeten.

Kortom pas verschillende slippers en kies de slipper die het beste bij je voeten past!

Heb je klachten of heb je “moeilijke” voeten en wil je blessures voorkomen vraag gerust gratis en vrijblijvend advies aan Rob.

Rob is namelijk sinds een aantal jaar voetkundig sportadviseur wat inhoud dat hij naast zijn jarenlange ervaring veel kennis heeft opgedaan over over de analyse van voeten en voetafwikkeling in relatie tot sporten en sportblessures.

De opleiding voetkundig sportadviseur is een vervolg op de cursus sportschoenadviseur die al onze medewerkers hebben gevolgd!

Hieronder zie je een greep uit onze collectie teenslippers en badslippers. 

Verder hebben we het hele jaar door ook een mooie collectie badkleding, zwembrillen en duikbrillen in onze collectie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).