Teva sandalen

In 1984 is op de Colordo rivier door een riviergids een eerste sportsandaal ontwikkeld. Het idee van deze sandalen is gekomen doordat er op dat moment nog geen schoen was die geschikt voor activiteiten op het water. Teva is toen geboren en is hier een een ideale oplossing voor. Teva maakt sinds 1984 sandalen die goed tegen water kunnen, snel droog zijn, met stevige zolen en veel grip en een heerlijk comfortabel voetbed van goede kwaliteit.

We hebben Teva sandalen voor jongens, meisjes, dames en heren in verschillende modellen en kleuren.

heren teva

Teva is groot geworden dankzij het geweldige loopcomfort. Het schoeisel past zowel bij een sportieve als een casual outfit. Teva zorgt ervoor dat je comfortabel loopt tijdens als je avontuurlijke tochten.

Dus met Teva sandalen heb je een open schoen te pakken met een goed voetbed, die tegen water kan en heerlijk luchtig aan de voeten is tijdens de warme dagen, ideaal!

 

 

teva sandalen

Bij open Teva sandalen is het gemakkelijk te zien welke maat het beste bij je voeten past.
Aan de voorzijde en achterzijde heb je een beetje ruimte nodig zodat je niet met de hak of tenen op de rand van de sandaal gaat staan. Houd er daarnaast ook rekening mee dat in de zomer je voeten altijd wat dikker worden. Koop je sandalen dus niet te klein.

Een sandaal die te groot is gaat veel te los aan je voeten hangen, je tenen gaan knijpen om de sandaal vast te houden en je manier van lopen gaat veel krampachtiger worden om recht op je sandalen te blijven lopen. 

Kortom pas verschillende Teva sandalen en kies diegene die het beste bij je voeten past!

Heb je klachten of heb je “moeilijke” voeten en wil je blessures voorkomen vraag gerust gratis en vrijblijvend advies aan Rob. Rob is namelijk sinds een aantal jaar voetkundig sportadviseur wat inhoud dat hij naast zijn jarenlange ervaring veel kennis heeft opgedaan over over de analyse van voeten en voetafwikkeling in relatie tot sporten en sportblessures. De opleiding voetkundig sportadviseur is een vervolg op de cursus sportschoenadviseur die al onze medewerkers hebben gevolgd!

Hieronder zie je een greep uit onze collectie teenslippers en badslippers.

Verder hebben we het hele jaar door ook een mooie collectie slippers, badkleding, zwembrillen en duikbrillen en wandelschoenen in onze collectie.

   

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).