Tips bij het dragen van je rugzak

We geven je hier tips over het dragen van je rugzak op de juiste manier. Dit is belangrijk omdat een rugzak lichter kan aanvoelen dan het daadwerkelijke gewicht. Zo kun je nog beter en langer genieten van het wandelen.

Het begint dus met het kiezen van een rugzak die bij je past. Hierna om de rugzak op de juiste manier in te pakken en hierna om de rugzak op de goede manier af te stellen zodat deze lekker draagt.

De belangrijkste regel hierbij is: Een rugzak hangt aan je schouders maar het meeste gewicht leunt op je heupen en hoe dichter het gewicht tegen je lichaam zit hoe lichter de rugzak voelt. Hieronder hebben we voor je in de juiste volgorde gezet hoe je je rugzak moet afstellen om deze zo comfortabel mogelijk te dragen.

DEUTER-aanpassen-rugzak

Een rugzak die mooi gevuld is met de spullen die je meeneemt draagt het lekkerste op de rug.

Een te grote rugzak die bijna leeg is loopt niet lekker doordat spullen gaan schudden en schuiven.
Een te kleine rugzak die volgepropt is verdeelt het gewicht ook niet prettig op je rug.
Verder is het ook belangrijk om naar de pasvorm van de rugzak te kijken of deze goed bij je postuur aansluit.

Om zoveel mogelijk plezier te hebben van je nieuwe rugzak, kies een rugzak die bij je past en pak deze op de juiste manier in!

IMG_7926

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).

Tips bij het inpakken van je rugzak

Er zijn veel verschillende soorten en maten van rugzakken, de kunst is om de juiste rugzak te kiezen bij jouw postuur en pakvolume.

Door je passende rugzak op een goede manier in te pakken en kan deze lichter aanvoelen dan het daadwerkelijke gewicht. Door een rugzak op een verkeerde manier in te pakken en om te doen kan 20 kg aanvoelen als 25 kg…..
Dus belangrijk om een goed passende rugzak goed om te doen en op de goede manier in te pakken. Hier volgen wat tips:

Een rugzak die mooi gevuld is met de spullen die je meeneemt draagt het lekkerste op de rug. Een te grote rugzak die bijna leeg is loopt niet lekker doordat spullen gaan schudden en schuiven. Een kleine rugzak die volgepropt is verdeelt het gewicht ook niet prettig op je rug. Verder is het ook belangrijk om naar de pasvorm van de rugzak te kijken of dat deze goed bij je postuur aansluit.

Om zoveel mogelijk plezier te hebben van je nieuwe rugzak, kies een rugzak die bij je past!

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).