Wandelkleding

Afhankelijk van het seizoen waarin je gaat wandelen kies je wandelkleding. Elk voorjaar hebben we weer een zorgvuldig samengestelde nieuwe collectie wandelkleding van verschillende merken. We letten hierbij op kwaliteit, pasvorm en materialen.

Zoals bij vele sporten is het ook bij wandelen van belang dat je kledingmaterialen kiest waarin je transpiratievocht goed afgevoerd kan worden zodat je huid niet nat blijft en je het koud kan krijgen. Verder is het belangrijk dat je vrij kan bewegen in je wandelkleding en bijvoorbeeld op je benen niet schuurt.
Voor veel wandelaars zijn extra zakjes, ritsen fijn om kleine spullen op te kunnen bergen, anderen vinden dit juist niet fijn of mooi. We hebben in onze collectie voor een ieder wat wils…

IMG_7578

Vooral bij nat en koud weer zijn winddichte en waterdichte jassen ideaal zeker als ze dan ook nog ademend zijn. Wat ook fijn is in het voor- en najaar zijn softshell jassen die net wat warmer zijn door een fleece laagje aan de binnenkant.
We hebben verschillende kwaliteiten en eigenschappen in jassen, we helpen je graag om te kijken welk type jas het beste voldoet aan jouw wensen.

We hebben verder ook ruime keus uit shirts, polo’s, tops, shorts, wandelrokjes, bodywarmers, regenjassen, regenbroeken, wandel broeken, petten, hoedjes en vesten  om je wandeluitrusting compleet te maken. 

IMG_7576

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).