Badkleding

Zowel in zomer als wintermaanden hebben wij een mooie keuze in badkleding; badpakken ( zowel modisch als wedstrijd), bikini’s en zwemshorts en zwembroeken. Zowel kindermaten, als dames ( t/m maat 50) en heren (t/m XXL) badkleding hebben wij alle seizoenen beschikbaar.

In het voorjaar en de zomer hebben we een nog uitgebreidere collectie badkleding voor in het zwembad en op het stand.

Verder hebben we natuurlijk ook accessoires zoals zwembrillen  in onze collectie.

IMG_5582

Het merk Speedo bestaat sinds 1914 en is een van de grootste producenten van zwemkleding wereldwijd.

We hebben het hee jaar door badpakken voor dames en meisjes van Speedo in ons assortiment en zwemboxers voor jongens. Voor heren hebben we altijd zwemboxers, zwemslips, en zwemshorts in ons assortiment. 

Verder niet te vergeten de zwembrillen, badmutsen, neusklem, oordopjes…

Van protest hebben we elke jaar voor dames heren en kinderen in het voorjaar en zomer een mooie collectie badkleding.

Bikini’s voor dames en meisjes en leuke zwemshorts voor heren en jongens.

 

Brunotti heeft elk voorjaar en zomer weer vele leuke zwemshorts voor mannen en jongens. Daarbij heeft Brunotti bijpassende T-shirts, zoals op de foto hieronder terug te vinden zijn.

Cyell is een echt mooi passend badkleding merk voor dames.
We hebben welk voorjaar en zomer hiervan mooie bikini’s badpakken en strandjurkjes.

De pasvorm is heel verschillend van hoog uitgesneden tot mooi bedekkend. Wij kiezen er bij dit merk ook altijd voor om mooie passende biniki’s in onze collectie te nemen voor de volwassen dames met soms een maatje meer.

 

WOW is een mooi dames badkleding merk afkomstig van het bekende merk Tweka. 

Het merk heeft mooie pasvormen bikini’s en badpakken voor de volwassen vrouw met leuke prints.

 

Badkleding van Tweka bestaat sinds 1916. Wij hebben het hele jaar door badpakken voor dames van het merk Tweka in onze collectie waarvan de meeste chloor bestendig zijn. We hebben van Tweka badpakken tm maat 48 met een goede pasvorm en kwaliteit.

 

Het jeans merk Cars heeft ook elk voorjaar en zomer een zwem en vrije tijd collectie voor jongens en heren, met leuke zwemshorts, shirts, polo’s en shorts.

Mix en Match
Belangrijk voor de dames: in onze nieuwe collectie zijn bijna alle bikini’s mix en match wat betekent dat je zelf kan kiezen welk model en maat broekje je bij de top wil hebben.

Er is in onze winkel ook altijd een vrouwelijke collega aanwezig om zo nodig mee te denken bij de keuze van badkleding.

Kom ook eens in de winkel kijken naar onze collectie (bad) slippers, waterschoenen, sandalen, zwembillen, badmutsen en duikbrillen.

protest bikini

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je nieuwe badkleding  is het belangrijk om deze op de juiste manier te wassen. Hier volgen wat tips:

  • Spoel je badkleding na het zwemmen zo snel mogelijk uit. Hiermee verwijder je alvast het meeste chloor en zout.
  • Was je badkleding met de hand met een fijnwasmiddel en koud water. Je badkleding kan meestal wel in de wasmachine (let op het etiket!), maar kies dan voor een fijn-wasprogramma en gebruik een fijnwasmiddel.
  • Het is minder goed om je badkleding met een gewone machine bonte was mee te wassen want hierdoor verslijt het veel sneller!
  • Voor het drogen, wring je badkleding niet uit, maar hang het op een plaats waar het rustig uit kan druppen. Dat duurt echt niet zo lang.

Hieronder zie je een greep uit onze collectie badkleding die in het voorjaar 2020 is binnengekomen. 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).