Skischoenen voor smalle voeten

Heb je smalle voeten en wil je skischoenen kopen, dan is het belangrijk om het volgende te weten…
Skischoen merken werken veelal met leest-breedtes waarbij ze aangeven in mm hoe breed de schoen is. Het nadeel is dat deze gemeten wordt bij 1 lengtemaat van de skischoen, bij de overige lengtematen past men dit gemiddeld aan. Soms blijkt dat een smalle schoen niet altijd smal is en een gemiddelde schoen soms smal uitvalt…

Er is niet één merk skischoenen aan te geven welke smal valt, alle merken hebben in hun collecties verschillende leest-breedtes opgenomen en hoewel de breedte van een voet een belangrijk deel van de pasvorm van een schoen is zijn er nog meerdere factoren die meespelen in de keuze voor je beste skischoen bij jouw voeten.

Het is dus altijd raadzaam na het nauwkeurig opmeten van je voeten, verschillende modellen skischoenen te passen. Zo krijg je na het opmeten en beoordelen van de voeten een eerlijk advies en voel je zelf ook welke skischoen het beste bij jou past.

Bij Sporthuis Olympia hebben we jarenlange ervaring, gebruiken we de nieuwste techniek om je voeten te meten met een 3d scan apparaat en kunnen we skischoenen helemaal op maat maken met de zogenaamde bootfitting technieken.

Je bent van harte welkom in onze winkel, gratis parkeren voor de deur en de koffie staat voor je klaar.

Wil je een afspraak maken, dat mag maar hoeft niet.

verschillende leestbreedtes skischoenen

De juiste skischoenen verkopen en aanpassen kost tijd en aandacht, dit willen we iedere klant graag geven!
Tip: maak een afspraak dan weet je zeker dat we je helpen en het helpt ons ons om wachttijden en drukte in onze winkel te reguleren.

Heb je een andere vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).