Wandelschoenen voor brede voeten

Bij het kiezen van de juiste wandelschoenen is het belangrijk om een schoen te kiezen die qua pasvorm goed bij je voeten aansluit.

We meten graag je voeten op met onze 3D voeten scan om te kijken hoe breed ze zijn om hierop een passend advies te geven.

De voeten scan meet niet alleen de lengte en breedte van je voeten maar ook de hoogte van je wreef en de breedte van je hiel. Hierdoor krijgen we nog meer informatie om de juiste wandelschoenen bij je voeten te vinden.

voetmeting wandelschoenen

We hebben verschillende merken (Meindl, Lowa, Hanwag en Grisport)  welke verschillende modellen wandelschoenen hebben voor mensen met brede voeten of modellen die zelfs in breedtematen verkrijgbaar zijn…
Ook heeft Hanwag schoenen die speciaal ruimte hebben voor de hallux valgus. Ideaal als deze knobbel voor pijn zorgt in je wandelschoenen!

Verder hebben de mogelijkheid om bij lederen wandelschoenen met een speciale knobbeltang plaatselijk het leer wat soepeler te maken.

Dit is ideaal bij bijvoorbeeld de hallux valgus problemen, maar ook bij kleine plekjes op de voet waar de schoen knelt. Vraag ons gerust om advies.

torsby breed hanwag

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).