Ski's

Ben je op zoek naar nieuwe ski’s? Een easy carve ski of toch race carve ski’s… of misschien ski’s voor je kinderen?
Hoe kies je de ideale ski die bij jouw eisen en wensen past want er worden tegenwoordig geen slechte ski’s meer gemaakt maar wel slechte keuzes!

Er zijn een aantal dingen belangrijk bij het kiezen van de juiste ski: je skistijl (techniek en snelheid), lichaamsgewicht, lengte, het aantal weken ski ervaring, fysieke conditie en favoriete piste omstandigheden. Hier vertellen we je meer over welke ski het beste bij je past.

We begrijpen dat je bij de aankoop van nieuwe ski’s een aantal belangrijke vragen beantwoord wil hebben. We hebben er hieronder alvast een aantal vragen voor je op een rijtje gezet.

Natuurlijk ben je met al je vragen ook altijd welkom in onze winkel, we helpen je graag verder!

Elk jaar begin maart gaan Rob en Esther (vaak met een paar andere teamleden) samen met onze Nederlandse en Duitse SPORT 2000 collega’s het ski-aanbod testen voor de winter die volgt.
Wij ervaren zo zelf welke ski’s de toppers van de verschillende merken zijn. Hierna stellen we vanuit onze ervaringen de collectie samen die nu in de winkel staat. Hierbij hebben we onze collectie ingedeeld in verschillende prijsklassen en skistijlen.

Hier staan een aantal testresultaten van onze laatste skitest!
Kom naar de winkel en we zoeken samen naar de best passende ski voor jouw skistijl! We vertellen je natuurlijk graag meer over onze test-ervaringen want niet alles staat op film ;-).

Rob en Yves zijn in onze winkel degene die je graag helpen om de juiste keuze te maken bij de aankoop van nieuwe ski’s.

Zelf zijn Rob en Yves enthousiaste en fanatieke skiërs, waarbij Rob het enthousiasme en de deskundigheid van zijn vader Fons heeft overgenomen die in 1964 Sporthuis Olympia heeft opgericht en vanaf 1978 ski’s is gaan verkopen.

rob en yves

Ook huren van ski’s en/of  skischoenen is mogelijk.
Hierdoor heb je geen verloren wachttijd op vakantie en kun je in alle rust het juiste materiaal kiezen. We hebben verschillende topmodellen ski’s te huur en de mogelijkheid om deze ski’s na de huurperiode tegen een aantrekkelijke prijs te kopen. Ook hierbij kun je rekenen op ons deskundig advies, we helpen je graag als klant en niet als passant.

Verder hebben we een kinder-garantieplan waarbij ski’s of schoenen die aan vervanging toe zijn, ingeruild kunnen worden tegen speciale condities. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Lees hier meer over de mogelijkheden van verhuur van ski’s en skischoenen.

We voeren bij Sporthuis Olympia zelf al het onderhoud uit van je ski’s en snowboards in onze werkplaats. Graag adviseren we je over het onderhoud en zorgen voor een uitstekende kwaliteit zodat je met volle teugen kunt genieten van de wintersportvakantie.

Goede skischoenen zijn de basis van fijn skiën!
We horen vaak van klanten dat ze in hun skischoenen koude voeten, kramp of drukpunten hebben, dit is echt niet meer nodig!
Voor ons is het de uitdaging om skischoenen te verkopen en/of zo aan te passen (Bootfitting) dat deze klachten niet meer voorkomen.

 

We hebben onderstaande merken ski’s in onze collectie. Uit de grote collecties die de verschillende merken maken hebben wij na de ski’s zelf te testen een selectie gemaakt gelet op verschillende soorten skiers en budgetten.

  • Fischer
  • Salomon
  • Elan
  • Völkl
  • Rossignol
  • Atomic
  • Head

Verder hebben we een uitgebreid assortiment skistokken, skischoenen, wintersportkleding, helmen en brillen. Kijk hier voor meer informatie.

Hieronder zie je een greep uit onze collectie ski’s 2020-2021.

  

  

Heb je een vraag?
Mail of bel ons (040-2533437).